Filtriranje
Košarica 0 kom 0,00 € | 0,00 kn
Košarica je prazna
0
Skijaška oprema za djecu

Kako odabrati skijašku opremu za djecu?

Datum objave: 13. srpanj 2017.

Odabir ski opreme za djecu?

Roditelji uglavnom preuzimaju brigu oko odabira skijaške opreme za svoju djecu. Nova skijaška oprema za djecu je uglavnom skupa, a često iskoristiva samo jednu sezonu pošto djeca brzo rastu. U tim situacijama često se pristupa posuđivanju ili zamjeni opreme s prijateljima, pa se nerijetko dolazi u situaciju da takvim zamjenama dijete ne dobije adekvatnu skijašku opremu. Ne adekvatnom skijaškom opremom dijete slabije napreduje, zaostaje za grupom, gubi samopouzdanje. 
 

Ski oprema - kupiti ili iznajmiti?


Svako dijete je različito, brzo napreduje i raste pa oprema koja je prošle godine odgovarala sad je premala ili preslaba. Skijašku opremu najbolje je iznajmljivati u skijaškim rentovima kojih danas ima dosta i kod nas u sklopu skijaških trgovina i servisa. Tamo rade stručne osobe s iskustvom koje će vam pomoči  u odabiru ski opreme koju uglavnom imaju u vrlo širokom asortimanu, pa nije teško izabrat adekvatnu skijašku opremu za svakog. U takvim trgovinama, rentovima vaše dijete neće samo dobiti adekvatnu skijašku opremu već će moći pripasati boje, sudjelovati u odabiru dizajna i modela koji se njemu sviđa.
Posjetite MAH Sport, našu trgovinu ski opreme, ski servis i najam ski opreme i odaberite adekvatnu skijašku opremu za svoje dijete prema stručnoj preporuci naših djelatnika u raznolikosti boja i modela kojih imamo na pretek.

Načini plaćanja

Platiti možete virmanom / općom uplatnicom / internet bankarstvom / gotovinom ili karticama do 12 rata.