Filtriranje
Početna Česta pitanja

Česta pitanja o online kupnji

 

Kako izvršiti narudžbu?

Narudžbu izvršite dodavanjem željenog artikla u košaricu na stranici proizvoda te klikom na gumb "Dovrši kupovinu" u gornjem desnom kutu stranice. Stranica će Vas potom odvesti na zaključivanje kupnje gdje popunjavanjem traženih podataka u 3 koraka zaključite kupnju. Svakako prije dovršetka kupovine preporučamo čitanje naših uvjeta kupnje.

Moram li se registrirati?

Za kupnju na našoj stranici se ne morate registrirati, ali registracijom ćete olakšati popunjavanje podataka pri kupnji i uštedjeti vrijeme, moći ćete pratiti sve Vaše kupnje, bit ćete prvi obaviješteni o svim pogodnostima i akcijama i, naravno, mi Vaše podatke nikada nećemo dijeliti.

Zaboravljena lozinka - što učiniti?

Kliknite na link za prijavu i tamo ćete pronaći link za zaboravljenu lozinku, koji će vam poslati novu lozinku na vašu e-mail adresu s kojom ste se registrirali na našoj stranici.

Kako mogu platiti?

Trenutno nudimo plaćanje općom uplatnicom, virmanom ili Internet bankarstvom na naš žiro račun (Narudžbu šaljemo čim uplata postane vidljiva) ili platiti dostavnoj službi (GLS ili HP- ekspres) prilikom dostave na Vaša vrata.

Koliko košta dostava/poštarina?

Za narudžbe do 299 kn dostava/poštarina je 35 kn
Za narudžbe iznad 300 kn dostava/poštarina je besplatna

Koju veličinu naručiti?

Velika većina naših proizvoda je standardnih veličina i naši klijenti najčešće kupuju veličinu koja im i inače odgovara. Ako imate ikakvu sumnju vezanu za veličinu pogledajte info o veličini pokraj proizvoda ili nas slobodno kontaktirajte i mi ćemo Vam sa zadovoljstvom pružiti detaljnije informacije.

U kojem roku mogu uložiti reklamaciju na naručeni proizvod?

Reklamaciju ste dužan/na uložiti u zakonskom roku.
Pogledajte uvjete kupnje u MAH Sport-u.

Ako primijetim da je proizvod koji sam kupio/la oštećen mogu li ga vratiti?
Naravno! Ako niste zadovoljani robom kupljenom u MAH Sport online shopu, imate pravo na reklamaciju u zakonskom roku. Prigovor možete poslati putem obrasca za reklmaciju ili nam pošalji e-mail s napomenom REKLAMACIJA PO NARUDŽBI (Br.narudžbe) na [email protected] . U slučaju reklamacije kupac nam je dužan vratiti proizvod na svoj trošak u dogovorenom roku. Reklamaciju ćemo smatrati valjanom ako pregledom proizvoda utvrdimo da odgovara uvjetima za reklamaciju sukladno Zakonu o obveznim odnosima i Zakonu o zaštiti potrošača. U tom slučaju ćemo u roku od 15 dana od primitka valjane reklamacije zamijeniti proizvod ili vratiti cjelokupan plaćeni iznos. Ukoliko, pak, ustanovimo da reklamacija nije pravovaljana, tj. ukoliko reklamaciju odbijemo, morat ćete platiti poštarinu u iznosu od 70 kn kako bi vam roba ponovno bila poslana na kućnu adresu.

U kojem roku moram zatražiti zamjenu proizvoda?

Zamjenu morate zatražiti u roku od 14 dana od primitka paketa.

Što znači plaćanje virmanom?

Plaćanje virmanom znači plaćanje putem internet bankarstva ili općom uplatnicom u bilo kojoj banci ili pošti. Kad u procesu kupovine odaberete plaćanje virmanom na e-mail će Vam biti poslani svi podaci za izvršenje uplate. Za pomoć nam se uvijek možeš obratiti na [email protected]

Kako se plaća pouzećem?

Pouzećem se plaća gotovinom na ruke dostavljaču, nakon čega dobijate potvrdu o primitku i plaćanju pošiljke. 

Načini plaćanja

Platiti možete virmanom / općom uplatnicom / internet bankarstvom / gotovinom ili karticama do 12 rata.