Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA SKIJAŠKE KACIGE KACIGA SALOMON DRIVER+ C.AIR B/SOL S3 + S1 DODATNA LEĆA S VIZIROM 19/20

KACIGA SALOMON DRIVER+ C.AIR B/SOL S3 + S1 DODATNA LEĆA S VIZIROM 19/20

Šifra: 1697
Šifra: 2407
Šifra: 1697
1.980,00 kn
1.386,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn
Odaberi i dodaj

Salomon Driver+ kaciga sa vizirom i dodatnom lećom ima jednostavan sistem za zamjenu leća i nudi besprijekornu integraciju između kacige i ugrađene leće. Štiti vašu glavu i do 30% više nego što zahtijevaju industrijske norme zahvaljujući EPS 4D konstrukciji uloška za poboljšanu sigurnost i maksimalnu apsorpciju udaraca nastalih djelovanjem sila iz bilo kojeg smjera (kosog i okomitog). Driver je izrađen od Hybrid Shell konstrukcije koja kombinira laganu In-mold konstrukciju na donjem dijelu sa ABS konstrukcijom na gornjem dijelu za veću izdržljivost i otpornost na udarce.

Driver + koristi Salomonov CUSTOM AIR sustav pomoću kojeg je postignuta maksimalna udobnost i precizna prilagodba kacige prema obliku vaše glave.
Pomoču gumbića na stražnjoj strani kacige zrak se upuhuje u sistem polako ispunjavajući prazna mjesta između glave i kacige sve dok se ne postigne savršen fiting.

Salomonov Motion Shield sistem sa vizirom ima over-the-glasses (OTG) sistem koji vam omogućuje da ispod nosite dioptrijske naočale.
U kompletu dolaze dvije leće: S3 – za sunčano vrijeme + S1- za loše vremenske uvjete.

Tehnologije:

  • Hybrid Shell konstrukcija
  • EPS 4D uložak
  • Custom Air Fit System
  • Motion Shield System
  • Airflow Ventilation
  • Ear Pads - jastučići za uši - AUDIO READY

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku