Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA SKIJAŠKE MASKE MASKA MARKER 16:10+ OTIS WHITE GREEN PLAZMA MIRR S3 +1 LENS S1 CLARITY MIRR
-60%

Dodatna leća za uvjete smanjene vidljivosti
Clarity Mirror S1: VLT 68%

MASKA MARKER 16:10+ OTIS WHITE GREEN PLAZMA MIRR S3 +1 LENS S1 CLARITY MIRR

Šifra: 2234
1.400,00 kn
560,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

Marker 16:10+ OTIS je L maska namijenjena za srednja i velika lica. Odlično se ponaša u uvjetima vrlo sunčanog vremena.

Dvostruko sferna leća nudi široko vidno polje, opremljena NMT Optika tehnologijom koja daje jasan pogled, točno i bez izobličenja. Vrlo udobna za nošenje tijekom cijelog dana a sa svojom Xdry trostrukom gustom pjenom savršeno odgovara različitim oblicima lica, te lovi višak vlage. Uz nju dolazi još jedna transparentna Clarity Mirror zamjenska leća za manju vidljivost na stazi u uvjetima magle, oblačnog vremena i oborina.

  • Osnovna leća: Green Plazma Mirror S3: VLT 15%
  • Dodatna + leća: Clarity Mirror S1: VLT 68%

Sustav izmjenjivih leća vrlo je jednostavan za upotrebu, čak i rukavicama možete mijenjati zaslone vrlo brzo i bez napora kako biste svoju viziju prilagodili trenutnom vremenu.

NMT optics daje vanjskoj leći izuzetnu otpornost na ogrebotine, odbija vodu, prljavštinu i masnoću koju ne želite na vašim naočalama osiguravajući na taj način najbolju moguću vidljivost čak i u mokrim vremenskim uvjetima. Troslojna pjena na unutarnjem okviru naočala izuzetno je mekana i optimalno se prilagođava vašem licu. Mekani vanjski flis koji se prilljubljuje uz lice absorbira vlagu i transportira je prema van dalje od kože.

MarkAIR VENT SYSTEM - Preporučamo nošenje odgovarajuće kacige koja u prednjem djelu ima otvore koji sjedaju na masku tako da se prolaskom zraka preko kacige stvar se pod tlak u kanalićima kacige koji onda djeluje kao usisavač na prednjim otvorima vizira kacige. Na taj način se usisava - izvlači sva vlaga i para koja se stvara iznad maske i transportira kroz kacigu prema van. Sistem osigurava dobru cirkulaciju zraka i sprječava zamagljivanje naočala.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku