Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER RANGER PRO 13 VACUUM BLACK/LIME 29.5
-50%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER RANGER PRO 13 VACUUM BLACK/LIME 29.5

Šifra: 1513
3.450,00 kn
1.725,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

Fischer RANGER PRO 13 VACUUM FIT je vrhunska All Mountain - FreeRide pancerica namijenjena za spuštanje niz prirodne neuređene padine kao i za skijanje na uređenim stazama u svim uvjetima. Zahvaljujući Vacu-Plast oklopu, Soma-Tec i Shock Absorberu pružaju perfektan fitting, čvrsto držanje pete, te odličnu absorbciju vibracija kod bržih spuštanja niz skijaške strmine. Odličan su izbor za eksperte i PRO orijentirane skijaše koji vole nešto čvršću pancericu i skijanje na različitim terenima.

  • Tvrdoća 130 flex
  • Školjka Vacu-Plast Shock Absorber
  • Uložak Full Custom Thermo
  • Širina 93 - 103mm

Više o tehnologiji:

Fischer Vacuum FIT pancerice prve su skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station. Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

VACUUM pancerice imaju SOMATEC tehnologiju, koja se temelji na prirodnom „V“ položaju nogu u pancerici. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje, te štedi energiju i štiti zglobove.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku