Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER CRUZAR 90 PBV BLACK 20
-30%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER CRUZAR 90 PBV BLACK 20

Šifra: 2911
Šifra: 2914
Šifra: 2913
Šifra: 2912
Šifra: 2911
2.760,00 kn
1.932,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

CRUZAR 90 PB VACUUM je namijenjena dobrim rekreativnim skijašima za nesmetano uživanje na stazi u svim uvjetima. Dolazi sa novim pred oblikovanim Active Fit Zone - Cruzar uloškom izuzetne udobnosti i efikasnosti kod prenošenja sila. Zahvaljujući Vacum Fit tehnologiji pancerica je vrlo udobna, savršeno prijanja oko cijelog stopala dobro fiksira petu što joj daje dozu agresivnosti, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Prsti imaju nešto više mjesta pa će vam ostati topli tokom cijelog dana na snijegu. Ima prirodan prednji položaj koji odgovara i rekreativcima pa i boljim skijašima koji nemaju više puno snage u nogama da bi konstantno bili u agresivnom prednjem položaju. Uglavnom pancerica odličnih performansi koja dozvoljava cjelodnevni boravak na stazi bez umaranja.

  • Tvrdoća: 90 flex
  • Školjka: Power By Vacuum, Somatec
  • Kopče: RC PRO 35mm Strap
  • Uložak: Active Fit Zone - Cruzar Liner
  • Širina: 103mm + 5mm

Više o tehnologiji:

Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station.

Vacu-Plast materijal patentiran od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

Pancerice sadrže SOMATEC položaj nogu koji se temelji na prirodnom „V“ položaju, pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku