Filtriranje
Početna Proizvodi SKI OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER CURV GT 110 LV VACUUM 21
-20%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

 

PANCE FISCHER CURV GT 110 LV VACUUM 21

Šifra: 3504
Šifra: 3506
Šifra: 3505
Šifra: 3504
3.620,00 kn
2.896,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

FISCHER RC4 CURV GT 110 je pancerica sportskih performansi, namijenjena odličnim skijašima i ekspertima nešto užeg stopala. Oklop pancerice je vrlo lagan te nudi mogućnost podešavanja prednjeg nagiba između 14° i 17°. Dolaze s Grip Walk potplatom koji zbog oblika i materijala omogućuje puno ugodnije hodanje i sprječava klizanje na skliskim površinama.

Pomoću Vacuum Fit tehnologije svakom pojedincu se posebno prilagođava prema stopalu s naglaskom na petu koja mora biti dobro fiksirana da možete agresivno i brzo reagirati.

Još jedna posebnost Vacuum pancerica je Somatec, “V” položaj stopala pod kutom od 9 - 10 stupnjeva, što je prirodan položaj stopala kod hodanja.

Ove pancerice preporučamo naprednijim rekreativcima koji uživaju u bržoj i agresivnoj vožnji "high performance" i "race" skijama.

  • Tvrdoća: 110 flex
  • Školjka: Vacuum shell
  • Širina: 96mm

Više o tehnologiji:

Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju zvanom Vacuum Fit Station.

Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku