Filtriranje
Početna Proizvodi SKI OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER CURV GT 95 W VACU WALK 21
-20%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

 

PANCE FISCHER CURV GT 95 W VACU WALK 21

Šifra: 3511
Šifra: 3511
Šifra: 3512
Šifra: 4778
3.240,00 kn
2.592,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn
Odaberi i dodaj

FISCHER RC4 CURV GT 95 W VACUUM je ženska pancerica za usko stopalo namijenjena naprednijim i ambicioznim skijašicama. Oklop pancerice vrlo je lagan te nudi mogućnost podešavanja prednjeg nagiba između 14° i 17°.

Dolaze s Grip Walk potplatom koji zbog svojeg oblika i materijala omogućuje puno ugodnije hodanje i sprječava klizanje na skliskim površinama. Visokih sportskih performansi, veoma udobna i ugodna te se potpuno prilagođava nozi pomoću Vacuum Fit tehnologije, čime skijašica dobiva visoko kvalitetnu cipelu oblikovanu po nozi uz mnoge vrhunske značajke.

  • Tvrdoća: 95 flex
  • Školjka: Vacuum Fit
  • Širina: 96mm

Više o tehnologiji:

Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station.

Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku