Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER HYBRID 110 PBV BLACK 19
-20%

PANCE FISCHER HYBRID 110 PBV BLACK 19

Šifra: 3766
Šifra: 3766
Šifra: 3767
2.950,00 kn
2.360,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

HYBRID 110 PBV je vrhunska All mountain / FreeRide pancerica namijenjena za skijanje na uređenim stazama u svim uvjetima kao i za izlaske van staza. Odgovara skijašima sa normalnim i širim stopalom. Ima ski - walk sistem tako da omogućava lagano stajanje i hodanje u pancerici, te položaj koji se može podesiti za spuštanje van staza. Ovu pancericu preporučamo za srednje i naprednije rekreativce koji vole eksperimentirati sa različitim stazama i tehnikama skijanja i pritom cijeli dan uživati u udobnosti pancerica potpuno prilagođenih prema nozi.

  • Tvrdoća: 110 flex
  • Školjka: Vacu-Plast Full Fit
  • Sistem: Ski/Walk
  • Uložak: Activ Fit Zones
  • Širina: 103 - 108mm podesivo

Više o tehnologiji:

Fischer Vacuum FIT pancerice prve su skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station. Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

VACUUM pancerice imaju SOMATEC tehnologiju, koja se temelji na prirodnom „V“ položaju nogu u pancerici. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje, te štedi energiju i štiti zglobove.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku