Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER HYBRID 12+ VACUUM BLK/W/R
-30%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER HYBRID 12+ VACUUM BLK/W/R

Šifra: 1485
Šifra: 1485
Šifra: 1486
3.250,00 kn
2.275,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn
Veličina
Odaberite varijaciju Kako odabrati pravu veličinu?

Fischer HYBRID12 VACUUM FIT je vrhunska All Mountain pancerica namijenjena za spuštanje niz prirodne neuređene padine kao i za skijanje na uređenim stazama u svim uvjetima. Zahvaljujući Vacu-Plast oklopu, Ski/Walk sistemu i Vibram potplatama koje daju perfektan grip kod hodanja u pancericama, ovu pancericu svrstavamo u odličan izbor za naprednije rekreativce koji vole nešto avanturizma na skijanju.

 

  • Tvrdoća:              120 flex
  • Školjka:                Vacu-Plast Shock Absorber Vibram Soles
  • Sistem:                 Ski/Walk
  • Uložak:                 Thermoshape Ultralon
  • Širina:                   98 - 108mm

 

                      

Više o tehnologiji:

Fischer Vacuum FIT pancerice prve su skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station. Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

 

VACUUM pancerice imaju SOMATEC tehnologiju, koja se temelji na prirodnom „V“ položaju nogu u pancerici. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje, te štedi energiju i štiti zglobove.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku