Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER HYBRID VFF W 8+ BLACK 16
-30%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER HYBRID VFF W 8+ BLACK 16

Šifra: 2938
Šifra: 2939
Šifra: 2938
2.480,00 kn
1.736,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn
Veličina
Odaberite varijaciju Kako odabrati pravu veličinu?

Fischer Hybrid W 8+ Vacuum Full Fit je udobna sportski orijentirana pancerica za mlađe srednje rekreativke u svim uvjetima na stazi. Atraktivan ženski konforan dizajn i topli krzneni uložak čini ih ugodnim za nošenje tokom cijelog dana. Ski / Walk sistem omogućuje lagano hodanje i stajanje, a u kombinaciji sa Vacuum FIT tehnologijom odličan su izbor za savršen dan skijanja.

  • Tvrdoća: 80 flex
  • Školjka: Vacu-Plast Anti-Slide Toeplates
  • Sistem: Ski/Walk
  • Uložak: Full Custom Thermo Toebox Ultralon
  • Širina: 98 - 108mm

Fischer Vacuum Full Fit pancerice prve su skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station. Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

VACUUM pancerice zadržale su jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnom „V“ položaju nogu u pancerici. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje, te štedi energiju i štiti zglobove.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku