Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER MY CRUZAR 80 PBV WH 19/20
-30%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER MY CRUZAR 80 PBV WH 19/20

Šifra: 1978
Šifra: 2138
Šifra: 1978
Šifra: 1979
Šifra: 1980
2.850,00 kn
1.995,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn
Odaberi i dodaj

My CRUZAR 80 PBV WHITE je udobna ženska pancerica sportsko-rekreativnih performansi namijenjena za bolje rekreativne skijašice koje vole skijati na stazi u svim uvjetima.
Zahvaljujući Vacum Fit tehnologiji pancerica je vrlo udobna savršeno prijanja oko cijelog stopala dobro fiksira petu što joj daje dozu agresivnosti, reagira brzo i ulazi u zavoje veoma učinkovito. Ima nešto više prostora oko prstiju što doprinosi da vam stopala ostanu topla i nakon cjelodnevnog skijanja.

  • Tvrdoća: 80 flex
  • Školjka: Power By Vacuum
  • Kopče: RC PRO Women Puffy Strap
  • Uložak: Pover Confort liner
  • Širina: 103mm + 5mm

Više o tehnologiji:

Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station.

Vacu-Plast materijal patentiran od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

Pancerice sadrže SOMATEC položaj nogu koji se temelji na prirodnom „V“ položaju, pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku