Filtriranje
Početna Proizvodi SKI OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER MY STYLE 9 VACUUM CF B/G/W
-50%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER MY STYLE 9 VACUUM CF B/G/W

Šifra: 1489
Šifra: 2133
2.200,00 kn
1.100,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn
Veličina:
27.5

FISCHER MY STYLE 9 VACUUM Comfort Vacuum Fit je udobna pancerica za srednje i naprednije rekreativke u svim uvjetima na stazi. Pomoću Vacuum Fit tehnologije posebno se prilagođava prema vašem stopalu sa naglaskom na petu koja mora biti dobro fiksirana da možete sigurno i brzo reagirati. Atraktivan ženski dizajn i topli krzneni uložak čini ih ugodnim za nošenje tokom cijelog dana.

Tvrdoća 90 flex
Školjka Vacu-Plast - Soma - Tec
Uložak Full Termofit
Širina 103 - 108mm

Više o trhnologiji:

Fischer Vacuum FIT pancerice prve su skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station. Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

VACUUM pancerice zadržale su jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnom „V“ položaju nogu u pancerici. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje, te štedi energiju i štiti zglobove.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku