Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER RANGER 10+ VACUUM CF B/Y
-30%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER RANGER 10+ VACUUM CF B/Y

Šifra: 1180
Šifra: 1184
2.850,00 kn
1.995,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

Fischer RANGER 10 VACUUM Confirt Fit je vrhunska All mountain / FreeRide pancerica namijenjena za skijanje na uređenim stazama u svim uvjetima kao i za izlaske van staza. Odgovara skijašima sa normalnim i širim stopalom. Ovu pancericu preporučamo za srednje rekreativce koji vole eksperimentirati sa različitim stazama i tehnikama skijanja i pritom cijeli dan uživati u udobnosti pancerica potpuno prilagođenih prema nozi.

 

  • Tvrdoća:              100 flex
  • Školjka:                Vacu-Plast Anti-Slide Soleplates
  • Sistem:                 Ski/Walk
  • Uložak:                 Full Custom Thermoshape
  • Širina:                   103 - 108mm

 

                     

 

Više o tehnologiji:

Fischer Vacuum FIT pancerice prve su skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station. Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

 

VACUUM pancerice zadržale su jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnom „V“ položaju nogu u pancerici. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje, te štedi energiju i štiti zglobove.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku