Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER RANGER 12 VACUUM CF B/Y
-30%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

                     

PANCE FISCHER RANGER 12 VACUUM CF B/Y

Šifra: 1185
Šifra: 1514
3.250,00 kn
2.275,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

Fischer RANGER 12 VACUUM FIT je vrhunska FreeRide pancerica namijenjena za spuštanje niz prirodne neuređene padine kao i za skijanje na uređenim stazama u svim uvjetima. Zahvaljujući Vacu-Plast oklopu, Ski/Walk sistemu i Vibram potplatama koje daju perfektan grip kod hodanja u pancericama, ovu pancericu svrstavamo u odličan izbor za naprednije rekreativce koji vole nešto avanturizma na skijanju.

  • Tvrdoća: 120 flex
  • Školjka: Vacu-Plast Shock Absorber Vibram Soles
  • Sistem: Ski/Walk
  • Uložak: Thermoshape Ultralon
  • Širina: 96 - 106mm

Više o tehnologiji:

Fischer Vacuum FIT pancerice prve su skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station. Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

VACUUM pancerice imaju SOMATEC tehnologiju, koja se temelji na prirodnom „V“ položaju nogu u pancerici. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje, te štedi energiju i štiti zglobove.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku