Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER RANGER PRO 13 VACUUM YELL
-50%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER RANGER PRO 13 VACUUM YELL

Šifra: 1481
Šifra: 1482
Šifra: 1481
3.450,00 kn
1.725,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn
Veličina
Odaberite varijaciju Kako odabrati pravu veličinu?

Fischer RANGER PRO 13 VACUUM FIT je vrhunska FreeRide pancerica namijenjena za spuštanje niz prirodne neuređene padine kao i za skijanje na uređenim stazama u svim uvjetima. Zahvaljujući Vacu-Plast oklopu, Soma-Tec i Shock Absorberu pružaju perfektan fitting, čvrsto držanje pete, te odličnu absorbciju vibracija kod bržih spuštanja niz skijaške strmine. Odličan su izbor za eksperte i PRO orijentirane skijaše koji vole nešto čvršću pancericu i skijanje na različitim terenima.

 

  • Tvrdoća:              130 flex
  • Školjka:                Vacu-Plast Shock Absorber 
  • Uložak:                 Full Custom Thermo
  • Širina:                   93 - 103mm

 

                     

 

Više o tehnologiji:

Fischer Vacuum FIT pancerice prve su skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station. Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

 

VACUUM pancerice imaju SOMATEC tehnologiju, koja se temelji na prirodnom „V“ položaju nogu u pancerici. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje, te štedi energiju i štiti zglobove.

Trenutačno nedostupno Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku