Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER RC PRO 100 PBV BLACK 20
-35%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER RC PRO 100 PBV BLACK 20

Šifra: 2905
Šifra: 2908
2.940,00 kn
1.911,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn
Veličina:
29.5

FISCHER RC PRO 100 PB VACUUM je pancerica sportskih performansi, namijenjena naprednim skijašima za stazu u svim uvjetima. Dolazi sa novim pred oblikovanim Active Fit Zone 3-D - RC Pro uloškom izuzetne udobnosti i efikasnosti kod prenošenja sila. Prsti imaju nešto više mjesta, te se vrlo lagano ulazi i izlazi iz pancerice. Zahvaljujući Vacum Fit tehnologiji pancerica je vrlo udobna, savršeno prijanja oko cijelog stopala dobro fiksira petu što joj daje agresivnost, brzu reakciju i veoma učinkovit ulazak u zavoje. Za svakog skijaša koji ponekad želi staviti RACE skiju na noge i pritom uživati u maksimalnoj udobnosti i vrhunskim performansama.

  • Tvrdoća: 100 flex
  • Školjka: Power By Vacuum
  • Potplat: Grip Sole
  • Kopče: RC PRO 35mm Strap
  • Uložak: Active Fit Zone 3-D liner
  • Širina: 100mm + 5mm

Više o tehnologiji:

Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station.

Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

Pancerice sadrže SOMATEC položaj nogu koji se temelji na prirodnom „V“ položaju, pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku