Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER RC PRO 110 PBV 20 GRAY/BLK 26.5
-25%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER RC PRO 110 PBV 20 GRAY/BLK 26.5

Šifra: 4576
3.600,00 kn
2.700,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

FISCHER RC PRO 110 VACUUM je pancerica sportskih performansi, namijenjena odličnim skijašima i ekspertima nešto šireg stopala nego kod RC4 linije s novim Active Fit Zone uloškom izuzetne udobnosti i efikasnosti kod prenošenja sile preko uloška na oklop pancerica i dalje na skiju. Prsti imaju nešto više mjesta pa će vam ostati topli tokom cijelog dana na snijegu. Velika prednost ovog modela je da se izuzetno lagano ulazi i izlazi iz pancerice,a krasi je i privlačan mat dizajn.
Pomoću Vacuum Full Fit tehnologije svakom pojedincu se posebno prilagođava prema stopalu sa naglaskom na petu koja mora biti dobro fiksirana da možete agresivno i brzo reagirati.
Preporuka svakom skijašu koji traži udobnost i uživa u vožnji agresinijih skija u klasi RACE-a.

  • Tvrdoća: 110 flex
  • Školjka: Vacuum
  • Potplat: Grip Walk Sole
  • Uložak: Active Fit Zone liner
  • Širina: 100mm +/- 5mm

Više o tehnoligiji:

Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station.

Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

Pancerice sadrže SOMATEC položaj nogu koji se temelji na prirodnom „V“ položaju, pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku