Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER RC PRO 110 WALK PBV 19 BLK
-44%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER RC PRO 110 WALK PBV 19 BLK

Šifra: 3114
Šifra: 3115
Šifra: 3114
3.350,00 kn
1.876,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn
Veličina
Odaberite varijaciju Kako odabrati pravu veličinu?

FISCHER RC PRO WALK 110 PB VACUUM je pancerica sportskih performansi, namijenjena naprednim skijašima za stazu u svim uvjetima. Dolazi sa novim pred oblikovanim Active Fit Zone 3-D - RC Pro uloškom izuzetne udobnosti i efikasnosti kod prenošenja sila. Prsti imaju nešto više mjesta, te se vrlo lagano ulazi i izlazi iz pancerice. Zahvaljujući Vacum Fit tehnologiji pancerica je vrlo udobna, savršeno prijanja oko cijelog stopala dobro fiksira petu što joj daje agresivnost, brzu reakciju i veoma učinkovit ulazak u zavoje. Za svakog skijaša koji ponekad želi staviti RACE skiju na noge i pritom uživati u maksimalnoj udobnosti i vrhunskim performansama.

  • Tvrdoća: 110 flex
  • Školjka: Power By Vacuum
  • Potplat: Grip Walk Sole
  • Kopče: RC PRO 35mm Strap
  • Uložak: Active Fit Zone 3-D liner
  • Širina: 100mm + 5mm

Više o tehnoligiji:

Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station.

Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

Pancerice sadrže SOMATEC položaj nogu koji se temelji na prirodnom „V“ položaju, pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku