Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER RC4 CURV 130 PBV 19 BLACK
-32%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER RC4 CURV 130 PBV 19 BLACK

Šifra: 2210
Šifra: 2209
Šifra: 2210
Šifra: 3765
4.350,00 kn
2.958,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

FISCHER RC4 CURV 130 PB VACUUM je pancerica sportskih karakteristika namijenjena odličnim skijašima i ekspertima, za uređenu i stazu u svim uvjetima. Dolazi s novim pred-oblikovanim Active Fit Zone Liner - RC4 Curv 3D Pre Shaped uloškom izuzetne udobnosti i efikasnosti kod prenošenja sila. Namjenjena za skijaše sa srednjim i nešto užim stopalom, te se vrlo lagano ulazi i izlazi iz pancerice. Zahvaljujući Vacum Fit tehnologiji pancerica se oblikuje individualno prema nozi, vrlo je udobna, odlično fiksira petu što joj daje agresivnost, brzu reakciju i veoma učinkovit ulazak u zavoje.

Još jedna posebnost Vacuum pancerica je Somatec, “V” položaj stopala pod kutom od 9 - 10 stupnjeva, što je priroda položaj stopala kod hodanja.

Ukratko, pancerica za napredne rekreativce koja je dovoljno udobna za cjelodnevna skijanja, ali i dovoljno čvrsta za agresivno i brzo skijanje “race” skijama.

  • Tvrdoća: 130 flex
  • Školjka: Power By Vacuum
  • Kopče: RC4 Curv+ 35mm Velcro
  • Uložak: Active Fit Zone - RC4 Curv
  • Širina: 97mm + 3mm

Više o tehnologiji:

Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station.

Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku