Filtriranje
Početna Proizvodi SKI OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER RC4 CURV ONE 130 HV WALK D/BLUE 21 29.5
-15%

PANCE FISCHER RC4 CURV ONE 130 HV WALK D/BLUE 21 29.5

Šifra: 4789
4.560,00 kn
3.876,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

FISCHER RC4 THE CURV ONE 130 VACUUM HV je pancerica sportskih karakteristika namijenjena odličnim skijašima koji imaju šire stopalo i žele provesti cijeli dan na skijama u maksimalno udobnim pancericama.

Potpuno nova, lagana RC4 pancerica CURV ONE 130 VACUUM ima termoformibilan 3D oblikovani uložak za sigurnu fiksaciju pete i oblikovana je za poboljšanje udobnosti u osjetljivim područjima stopala. Jezik se može precizno podesiti kako bi se što bolje prilagodio obliku noge i stopalima.

GripWalk na potplatu pancerice dodaje sigurnost i udobnost kod hodanja. Široka manžeta oko potkoljenice Phatt Maxx daje dodatnu stabilnost i sigurnost kod skijanja

  • Tvrdoća: 130 flex
  • Školjka: Vacuum Fit
  • Širina: 101 +/- 5mm
  • Power kopča: Phatt Maxx Curv
  • Težina: 1940 g

Više o tehnologiji:

Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station.

Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku