Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER RC4 THE CURV VFF 130 Y 20
-25%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCE FISCHER RC4 THE CURV VFF 130 Y 20

Šifra: 2887
Šifra: 2890
Šifra: 2889
Šifra: 2888
Šifra: 2887
4.540,00 kn
3.405,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn
Odaberi i dodaj

FISCHER RC4 CURV 130 VACUUM FULL FIT je pancerica sportskih performansi, namijenjena odličnim skijašima i ekspertima sa nešto užim i srednje širokim stopalom. Dolazi sa novim Active Fit Zone Liner - RC4 Curv 3D Pre Shaped uloškom izuzetne udobnosti i efikasnosti kod prenošenja sile preko uloška na oklop pancerica i dalje na skiju. Pomoću Vacuum Full Fit tehnologije svakom pojedincu se posebno prilagođava prema stopalu s naglaskom na petu koja mora biti dobro fiksirana da možete agresivno i brzo reagirati.

Još jedna posebnost Vacuum pancerica je Somatec, “V” položaj stopala pod kutom od 9 - 10 stupnjeva, što je priroda položaj stopala kod hodanja. Ove pancerice preporučamo skijašima koji uživaju u brzoj i agresivnoj vožnji “race” skijama.

  • Tvrdoća: 130 flex
  • Školjka: FF Vacu-Plast
  • Kopče: RC4 Curv + Curv Buckle Strap
  • Uložak: Active Fit Zone Liner 3D PS
  • Širina: 97mm +/- 3mm
  • Težina: 1985g

Više o tehnologiji:

Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station.

Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku