Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE FISCHER VACUUM HYB W8+ WHITE
-30%

PANCE FISCHER VACUUM HYB W8+ WHITE

Šifra: 1190
Šifra: 1190
Šifra: 1192
Šifra: 1191
1.990,00 kn
1.393,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

Fischer Hybrid W 8+ Vacuum Fit je udobna sportski orijentirana pancerica za mlađe srednje rekreativke  u svim uvjetima na stazi. Atraktivan ženski konforan dizajn i topli krzneni uložak čini ih ugodnim za nošenje tokom cijelog dana. Ski / Walk sistem omogućuje lagano hodanje i stajanje, a u kombinaciji sa Vacuum FIT tehnologijom odličan su izbor za savršen dan skijanja.

 

Tvrdoća:              80 flex
Školjka:                Vacu-Plast Anti-Slide Soleplates
Sistem:                 Ski/Walk
Uložak:                 Full Custom Thermo Ultralon
Širina:                   98 - 108mm

 

Fischer Vacuum FIT pancerice prve su skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station. Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

 

VACUUM pancerice zadržale su jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnom „V“ položaju nogu u pancerici. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje, te štedi energiju i štiti zglobove.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku