Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCE SALOMON S/PRO 90 W BLACK / GOLD 19/20
-30%

My Custom Fit prilagodba pećnicom uključena u cijenu
— izvodi se u poslovnicama Zagreb i Varaždin

PANCE SALOMON S/PRO 90 W BLACK / GOLD 19/20

Šifra: 2479
Šifra: 2479
Šifra: 2480
Šifra: 2482
2.750,00 kn
1.925,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

S/PRO 90 W je ženska pancerica kojom je Salomon osigurao mogućnost potpune prilagodbe nozi i time postavio odličnu ravnotežu između performansi i udobnosti. S/PRO 90 W je potpuno novi model koji je Salomon razvio za nepredne skijašice koje traže komfor i pancericu vrhunskih performansi.

Pancerica se može potpuno oblikovati po nozi pomoću pećnice posebno konstruirane u to svrhu. Kad se oklop pancerice ugrije na predviđenu temperaturu izvadi se iz pećnice i stavi se na nogu koja se predhodno obloži jastučićima na područjima najvećih pritisaka detektiranih kod prve hladne probe. Kad se pancerica ohladi ostane oblikovana potpuno prema nozi sa eliminiranim točkama pritiska za što je zaslužan Coreframe 360° — prilagodljiv oklop pancerice. Pancerica se može proširiti do širine od 106 mm.

Kopče su vrlo izdržljive i lagano podešavaju fiksaciju školjke pomoću mikro regulatora. Ima prilagodljiv regulator tvrdoće koji dozvoljava da se tvrdoća pancerice umanji i do 10%. Uložak je My CustomFit 3D Seamless Perf koji dolazi djelomično predoblikovan, napravljen bez šavova — Seamless liner, te se automatski prilagođava nozi i na taj način unaprijeđuje stabilnost, udobnost i toplinu. Sense Amplifier i Sense Strap sistemi omogučuju odličnu upravljivost i stabilnost pancerice u svakom zavoju.

  • Tvrdoća: 90 flex

  • Težina: 1620g / 1 pancerica

  • Strap: 180° 35mm

  • Coreframe 360° — oblikuje se po nozi

  • Custom shell HD shell

  • Uložak: My Custom Fit 3D Seamless Perf — oblikuje se po nozi

  • Širina: 100-106mm

  • Gripwalk ready

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku