Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCERICE FISCHER SOMA VACUUM HYB 9 BL/W
-30%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCERICE FISCHER SOMA VACUUM HYB 9 BL/W

Šifra: 1025
Šifra: 1023
2.490,00 kn
1.743,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn
Veličina:
31.5

Fischer HYBRID 9+ VACUUM FIT je pancerica namijenjena za osobe srednjeg ranga znanja skijanja koje imaju nešto širu i jaču nogu, a trebaju savršeni fit za cjelodnevno skijanje. Izvrstan je odabir za rekreativce koji vole ulaziti u različite vrste staza i isprobavati različite tehnike u svrhu napredovanja.

  • Tvrdoća: 90 flex
  • Školjka: Vacu-Plast Anti-Slide Soleplates
  • Sistem: Ski/Walk
  • Uložak: Full Custom Thermo Ultralon
  • Širina: 98 - 108mm

Više o tehnologiji:

Fischer Vacuum FIT pancerice prve su skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station. Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

VACUUM pancerice zadržale su jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnom „V“ položaju nogu u pancerici. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje, te štedi energiju i štiti zglobove

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku