Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCERICE FISCHER SOMA VACUUM 110 BLA/WH
-60%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCERICE FISCHER SOMA VACUUM 110 BLA/WH

Šifra: 1028
Šifra: 1661
2.990,00 kn
1.196,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

Fischer RC4 110 VACUUM FIT pancerica je sportskih performansi namijenjena odličnim skijašima sa Ultralon uloškom, koja se podešava putem Vacuum FIT tehnologije, te se svakom pojedincu posebno prilagođava prema stopalu sa naglaskom na petu koja mora biti dobro fiksirana. To je razlog što pancerica može biti agresivna, brzo reagirati i biti veoma učinkovita u zavojima.

  • Tvrdoća: 110 flex
  • Školjka: Vacu-Plast
  • Nagib: Racing
  • Uložak: Full Custom Fit HIPE
  • Širina: 93 - 103mm

Više o tehnologiji:

Fischer Vacuum FIT pancerice prve su skijaške cipele, koje se zaista prilagođavaju stopalu. Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station. Vacu-Plast materijal patentiranim od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

VACUUM pancerice zadržale su jednu od najvećih prednosti Fischera, a to je SOMATEC tehnologija, koja se temelji na prirodnom „V“ položaju nogu u pancerici. Taj položaj je naime pod kutom od 9-10 stupnjeva, što prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje, te štedi energiju i štiti zglobove

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku