Filtriranje
Početna Proizvodi SKIJAŠKA OPREMA PANCERICE PANCERICE FISCHER ZEPHYR 8 VACUUM CF WHITE 26.5
-50%

Vacuum Fit prilagodba uključena u cijenu
- izvodi se u poslovnici Varaždin

PANCERICE FISCHER ZEPHYR 8 VACUUM CF WHITE 26.5

Šifra: 1516
2.450,00 kn
1.225,00 kn
PDV je uračunat u cijenu
Besplatna dostava za narudžbe iznad 300,00 kn

Fischer ZEPHYR 8 VACUUM CF WHITE je ženska Frontside piste pancerica za rekreativne skijašice namijenjena uglavnom uređenim stazama. Vrlo dobro kontrolira skiju u zavojima, a Full Custom Thermo Toebox uložak brine se da vaše stopalo ostane toplo tjekom cijelog dana na snijegu. Pomoću Vacuum Fit tehnologije posebno se prilagođava prema vašem stopalu sa naglaskom na petu koja mora biti dobro fiksirana da možete sigurno i brzo reagirati.

  • Tvrdoća: 80 flex
  • Školjka: VACU-PLAST Maximum Power Transfer
  • Uložak: Full Custom Thermo Toebox
  • Širina: 100 - 105 mm

Više o tehnologiji:

Proces prilagodbe izvodi se posebnim postupkom, na posebnom uređaju, zvanom Vacuum Fit Station.

Vacu-Plast materijal patentiran od strane Fischera 15% je lakši od postojećih materijala i također poseban zbog temperaturne stabilnosti, tako da školjka zadržava svoje primarno svojstvo u širokom temperaturnom pojasu. To nam omogućava da se školjka skijaških cipela u potpunosti prilagodi anatomiji svake noge i stopala, pa i onim stopalima koji imaju određene anomalije ili povrede sa posttraumatskim izbočenjima. Njima se pruža užitak skijanja bez neprijatnih bolova u stopalu.

Pancerice sadrže SOMATEC položaj nogu koji se temelji na prirodnom „V“ položaju, pod kutom od 9-10 stupnjeva, što je vrlo prirodan položaj nogu kod hodanja, pa se kao takav prenosi i na skijanje.

Pošaljite upit Sakrij formu
Pošaljite upit o dostupnosti artikla
Javit ćemo Vam se u najkraćem mogućem roku